Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun

Ilmoittautuminen ryhmiin on aina sitova. Samat musiikkileikkikouluryhmät jatkavat koko vuoden. Oppilaat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella kuitenkin myös kesken lukuvuoden. Edellisvuoden musiikkileikkikoululaiset ovat etusijalle uuden lukuvuoden ryhmiin sekä soitonopetuksessa vapautuviin oppilaspaikkoihin.

Ilmoittautumismaksu ryhmiin on 70 e, mitä ei korvata, jos ilmoittautuminen ryhmään peruuntuu. Ilmoittautumismaksu vähennetään lukukausimaksusta.

Musiikkileikkikouluryhmämme ovat suosittuja ja moniin ryhmiin jonotetaan ennen lukukauden alkamista. Tämän vuoksi koulullamme tulee olla selvillä vapaat oppilaspaikat riittävän ajoissa.

• Syksyn oppilaspaikka tulee peruuttaa 31.7. mennessä toiminnanjohtajalle sähköpostitse.
  • Kevään oppilaspaikka tulee peruuttaa 30.11. mennessä toiminnanjohtajalle sähköpostitse.
  • Oppilas on velvollinen korvaamaan koko lukukausimaksun, mikäli oppilaspaikan peruuttaminen tapahtuu näiden päivämäärien jälkeen.

Jos ilmoittautumisessa tulee ongelmia, otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kiitos!

Ilmoittautuminen lasten laulusuzukiryhmiin

Ilmoittautumislomake

(*)Pakollinen

Oppilaan nimi*

Syntymäaika*

Katuosoite*

Postinumero*

Kaupunki*

Huoltajan nimi*

Huoltajan osoite (jos eri kuin lapsella)

Huoltajan puhelinnumero*

Huoltajan sähköpostiosoite*

Ryhmä*

Aikaisemmat musiikkiopinnot (musiikkileikkikoulu, soittotunnit tms.)

Lisätietoja ja toivomuksia