Musiikkisynttärit

Turun Suzukikoulu järjestää elämyksellisiä musiikkisynttäreitä eri-ikäisille lapsille. Taikamatto lennättää synttärivieraat musiikin ihmeelliseen maailmaan yhdessä Kiki Krokotiilin kanssa. Musiikkimaailmassa tapahtuvan juonellisen tarinan teemana voi olla mm. eläimet, viidakko, merirosvo, sirkus, prinsessa, jääkuningatar. Vieraat voivat halutessaan pukeutua sovitun teeman mukaisesti. Kutsuilla lauletaan, soitetaan eri instrumenteilla, liikutaan ja tanssitaan. Soittimina käytössä ovat kaksi pianoa, erilaisia rumpuja, rytmikapulat, marakassit, laattasoittimet ja boomwhackers. Kutsuilla voi olla vieraina 1-12 lasta syntymäpäiväsankarin lisäksi.

Synttärikutsujen kesto on 1 h 30 min. Kutsuihin sisältyy:

• ohjattu toiminta: matka musiikin kiehtovaan maailmaan, kesto 45 min -herkuttelua ja lahjojen avaamista ohjaajan valvonnassa, kesto 45 min
  • synttärikutsukortit pdf-tiedostona

Paikalla on hyvä olla ainakin toinen päivänsankarin vanhemmista. Suzukikoulu tarjoaa pientä suolaista ja makeaa naposteltavaa sekä juotavaa. Päivänsankari voi halutessaan tuoda lisätarjoiluja.

Synttäreitä järjestetään sovitusti lauantaisin aamu- ja iltapäivällä.

HINNASTO:
Musiikkisynttärit: 155€
Tarjoilut: mehua, karkkia ja popcornia

VARAA MUSIIKKISYNTTÄRIT:

(*)Pakollinen

Synttärisankarin nimi*

Syntymäaika*

Teema*

Huoltajan nimi*

Huoltajan osoite*

Huoltajan puhelinnumero

Huoltajan sähköpostiosoite

Toivottu päivämäärä*

HUOM!
Juhlat voidaan järjestää lauantaisin aamu- tai iltapäivällä.

Lisätoiveet ja tiedot