Kurssit ja leirit

Turun Suzukikoulu järjestää vuosittain kursseja ja leirejä lapsille, nuorille ja aikuisille.

Seuraavat kurssit ja leirit:

LASTEN TAIDELEIRI 19.-22.6.2017

Tervetuloa Turun Suzukikoulun järjestämälle taideleirille merelliseen Hirvensaloon!

Leirillä yhdistyvät musiikki, kuva- ja sanataide päivittäisissä työpajoissa ja retkillä lähiympäristössä. Leirin ammattitaitoinen opettaja johdattaa leiriläiset tarujen ja tarinoiden maailmaan. Musiikkia opetellaan laulaen ja liikkuen sekä soittaen eri instrumentteja. Kuvataiteen työpajoissa piirretään ja maalataan eri tekniikoilla ja välineillä. Lounas aikaan sekä välipalalla lapset syövät kotoa tuomansa eväät Suzukikoulun tiloissa. Leirin lopuksi järjestetään näyttely/konsertti, jossa nähdään ja kuullaan leirin aikaansaannoksia. Leiri sopii vasta-alkajista alkaen jo pidempään musiikkia tai kuvataiteita harrastaneille 7-12-vuotiaille lapsille. Leirille mahtuu max. 12 oppilasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aika ja paikka
ma-to 19.–22.6.2017 klo 9.00–15.00
Turun Suzukikoulu, Pitkäpellonkatu 2, 20900 Turku

Leirimaksu
195 e/ oppilas, sisältää opetuksen ja materiaalit. Omat eväät mukaan.
Leirimaksuun sisältyy ilmoittautumismaksu 95 e, jota ei palauteta, jos leirille tulo peruuntuu.

Opettaja
Sini Lavastre, musiikkipedagogi (AMK) ja Suzuki-pedagogi

Ilmoittautuminen
Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2017 mennessä ILMOITTAUTUMINEN tai p. 044 2719 715