MUSIIKKILEIKKIKOULU

Musiikkileikkikouluun otetaan 0-9-vuotiaita lapsia ilmoittautumisen perusteella. Tarkempia tietoja otsikon ”Musiikkileikkikoulu” alla.

SOITONOPETUS
Musapiknik_2015-5-web

Keväällä 2018 opetuspaikkoja on tarjolla pianon-, viulun-, sellon-, kitaran- sekä sähkökitaransoitossa 3-vuotiaista lapsista alkaen myös nuorille ja aikuisille. Laulusuzukiopetuksen voi puolestaan aloittaa jo odotusaikana. Laulusuzukia tarjotaan lapsille omina pienryhmätunteina sekä yksilöopetuksena yksilöopetuksena 3-vuotiaasta alkaen aikuisoppilaisiin.

S. Suzuki uskoi, että lahjakkuus ei ole perinnöllistä, vaan musikaalisuuteen kasvetaan oikeassa ympäristössä. Kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet opiskelun aloittamiseen ja oppimiseen. Jokaisella lapsella on kyky kehittyä hyvässä ympäristössä, näin ollen lapsia ei testata ennen soittoharrastuksen aloittamista. Soittoharrastuksen aloittamisen edellytys on osallistuminen uusille perheille tarkoitettuun Suzuki-infoon, joka järjestetään syksyisin ja keväisin ennen lukukauden alkamista. Oppilaiden toivotaan myös mahdollisuuksien mukaan käyvän seuraamassa instrumenttien tunteja etukäteen, jotta lapselle muodostuu mielikuva soittotunneista ennen harrastuksen aloittamista.

Uusien oppilaiden Suzuki-info on ma 8.1. klo 18:30 Suzukikoulun tiloissa. Osallistuminen infoon on edellytys soittoharrastuksen aloittamiselle. Ilmoittaudu opetukseen ja nähdään infossa!

Ilmoittaudu soitonopetukseen >>