Turun Suzuki-soittajien kannatusyhdistys ry

Turun Suzuki-soittajien kannatusyhdistys ry. aloitti toimintansa marraskuussa 2015. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Turun seudun Suzuki-soittajien harrastustoimintaa ja soitinharrastusten suosiota Turun alueella.

Yhdistyksen on ajan myötä tarkoitus mm.;

– Järjestää kesä- ja talvileirejä
– Järjestää konsertteja
– Helpottaa soittoharrastuksen aloittamista hankkimalla soittimia oppilaille vuokrattaviksi tai lainattaviksi
– Tukea vähävaraisten perheiden soittoharrastuksia
– Edistää kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä eri Suzuki-metodiin erikoistuneiden oppilaitosten välillä

Tätä tarkoitusta varten yhdistys mm.:

– Järjestää myyjäisiä, arpajaisia tms. esimerkiksi Turun Suzukikoulun konserttien yhteydessä
– Hakee apurahoja

Yhdistys on päättänyt, että vuoden 2016 jäsenmaksu on suuruudeltaan 20 €. Jäsenyys on perhekohtainen, joten riittää, että yksi aikuinen perheestä liittyy jäseneksi ja kaikki perheenjäsenet (puoliso+lapset) hyötyvät jäsenyydestä esimerkiksi matalampien leiri- ja konserttipääsymaksujen muodossa. Jos haluat kantaa oman kortesi ketoon toimintamme edistämisessä, lähetä sähköposti, joka sisältää seuraavat tiedot:

– koko nimesi
– kotipaikkasi
– jäsenyyteesi liittyvien perheenjäsenten (puoliso+alaikäiset lapset) nimet

Paluupostina saat ohjeet jäsenmaksun maksamiseen. Kun jäsenmaksusi näkyy yhdistyksen tilillä, olet yhdistyksen täysivaltainen jäsen ja ilmoitamme siitä sinulle. Yhdistyksen tiedonvälitys toimii sähköpostitse ja Turun Suzukikoulun tiloissa olevan ilmoitustaulun kautta.

Jäsenhakemukset ja kaikki kysymykset ja tiedustelut osoitteeseen:

turunsuzukiyhdistys@gmail.com
Eerika Ketonen, puheenjohtaja