Yleistä

MUSIIKKILEIKKIKOULU


Musiikkileikkikouluun otetaan 0-9-vuotiaita lapsia ilmoittautumisen perusteella. Tarkempia tietoja otsikon ”Musiikkileikkikoulu” alla.

SOITONOPETUS
Musapiknik_2015-5-web


Opetuspaikkoja on tarjolla pianon-, viulun-, sellon-, kitaran- sekä sähkökitaransoitossa 3-vuotiaista lapsista alkaen myös nuorille ja aikuisille. Opetuspaikka on Hirvensalossa. Laulusuzukiopetuksen voi puolestaan aloittaa jo odotusaikana. Laulusuzukia tarjotaan lapsille omina pienryhmätunteina sekä yksilöopetuksena 3-vuotiaasta alkaen aikuisoppilaisiin. Laulusuzukitunteja on tarjolla keskustassa sekä Hirvensalossa.

S. Suzuki uskoi, että lahjakkuus ei ole perinnöllistä, vaan musikaalisuuteen kasvetaan oikeassa ympäristössä. Kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet opiskelun aloittamiseen ja oppimiseen. Jokaisella lapsella on kyky kehittyä hyvässä ympäristössä, näin ollen lapsia ei testata ennen soittoharrastuksen aloittamista. Soittoharrastuksen aloittamisen edellytys on osallistuminen uusille perheille tarkoitettuun Suzuki-infoon, joka järjestetään syksyisin ja keväisin ennen lukukauden alkamista. Jos et päässyt infoon, voit sopia henkilökohtaisen tutustumiskerran. Oppilaiden toivotaan myös mahdollisuuksien mukaan käyvän seuraamassa instrumenttien tunteja etukäteen, jotta lapselle muodostuu mielikuva soittotunneista ennen harrastuksen aloittamista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ilmoittaudu soitonopetukseen >>