Esiintyjiä tilaisuuksiin

https://turunsuzukikoulu.fi/wp-content/uploads/2021/06/DSC01683-Edit.jpg

Turun Suzukikoulun oppilaat sekä opettajat esiintyvät kutsusta erilaisin kokoonpanoin juhlissa, häissä, messutapahtumissa, pikkujouluissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä tapahtumissa. Vuosien varrella oppilaamme ovat konsertoineet mm. Perheiden Taiteiden yössä, Ipanahipoissa, Hansakorttelin Joulutapahtumassa, Musapiknikissä, pikkujouluissa, häissä ja ristijäisissä sekä lukuisissa päiväkodeissa ja kouluissa.

Opettajamme ovat musiikin ammattilaisia ja kokeneita muusikkoja, tarvitset sitten erillistä ohjelmanumeroa tai taustamusiikkia. Esiintyvien ammattilaismuusikoittemme opettajakaartistamme löytyvät laulaja, pianisti, viulisti, sellisti ja kitaristi sekä soittajien erilaiset kokoonpanot.

Meiltä hoituvat klassisen musiikin helmet sekä pop & jazz-musiikin tunnelmoivat rakkauslaulut. Ohjelma voi olla taustamusiikkina tai erillisenä esityksinä.

Jos kaipaat lapsiesiintyjiä, ota rohkeasti yhteyttä!

Ammattilaismuusikoiden hinnat:

150 e/ soittaja 2-5 kappaletta
200 e/ soittaja n. 45 minuuttia , seuraavat alkavat 45 minuuttiset 100 e/ 45 min.
(Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ilman matkakorvauksia)

Janne Malinen

Solisti: kitaristi

Janne Tapani Malinen on turkulaistunut kitaristi ja lauluntekijä, jonka juuret ovat Jyväskylässä.

Malisen soolokitaraohjelmisto sisältää musiikkia aina 1500-luvulta 1900- luvulle saakka. Poimintoja Malisen mielisäveltäjiistä aikakausien läpi: John Dowland, J.S. Bach, F. Tarrega, F, Sor, I. Albeniz, T. Takemitsu.

Malinen kirjoittaa myös lauluja suomeksi. Luovaa kirjoittamista hän on opiskellut Turun Ammattikorkeakoulussa ja laulua Jyväskylän Yliopistossa. Havaintojen tekemistä hän on opiskellut kuuntelemalla ihmisiä ja viihtymällä tarkkailijan roolissa. Malisen käsissä kitara saa hienovaraisen kertojan roolin, jonka syliin rajummatkin tarinat voi laskea.

Malisen musiikkia voi käydä kuuntelemassa osoitteessa https://soundcloud.com/user-329931601-56078528

p. +358 45 847 5955
janne.malinen@turunsuzukikoulu.fi

https://turunsuzukikoulu.fi/wp-content/uploads/2020/07/DSC01771-Edit.jpg