Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun ja lasten lauluryhmiin

Ilmoittautuminen ryhmiin on aina sitova. Samat musiikkileikkikouluryhmät jatkavat koko vuoden. Oppilaat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella kuitenkin myös kesken lukuvuoden. Edellisvuoden musiikkileikkikoululaiset ovat etusijalle uuden lukuvuoden ryhmiin sekä soitonopetuksessa vapautuviin oppilaspaikkoihin.

Ilmoittautumismaksu ryhmiin on 70 e, mitä ei korvata, jos ilmoittautuminen ryhmään peruuntuu. Ilmoittautumismaksu vähennetään lukukausimaksusta.

Musiikkileikkikouluryhmämme ovat suosittuja ja moniin ryhmiin jonotetaan ennen lukukauden alkamista. Tämän vuoksi koulullamme tulee olla selvillä vapaat oppilaspaikat riittävän ajoissa.

• Syksyn oppilaspaikka tulee peruuttaa 31.7. mennessä rehtorille sähköpostitse.
  • Kevään oppilaspaikka tulee peruuttaa 30.11. mennessä rehtorille sähköpostitse.
  • Oppilas on velvollinen korvaamaan koko lukukausimaksun, mikäli oppilaspaikan peruuttaminen tapahtuu näiden päivämäärien jälkeen.
  • Ilmoittautumislomakkeen tietoja käytetään koulun oppilasrekisteriä ja Ropo Capital-laskutuspalvelua varten. Henkilötietoja ei luovuteta koulun ulkopuoliseen käyttöön. Tietoturvaseloste

Jos ilmoittautumisessa tulee ongelmia, otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kiitos!

Ilmoittautumislomake

Parent/Guardian e-mail*
Vårdnadshavarens e-postadress*

Lukukausimaksun maksaja*
Name of the person who pays the fees*
Terminavgifts betalare*

Lukukausimaksun maksajan henkilötunnus*
His/ Her Social Security number*
Betalarens personbeteckning*

Lukukausimaksun maksajan sähköpostiosoite (lukukausimaksun lähettämistä varten)*
His/ Her e-mail*
Betalarens e-postadress*

Lukukausimaksun maksajan katuosoite*
His/ Her Street*
Betalarens bostadsadress*

Postinumero*
Postal code*
Bostadsadress*

Paikkakunta*
City*

Ryhmä*

Aikaisemmat musiikkiopinnot (musiikkileikkikoulu, soittotunnit tms.)
Prior musical experience - please describe any musical experience your child has had.
Tidigare musikstudier

Lisätietoja ja toivomuksia