Ilmoittautuminen soiton-/laulunopetukseen

Jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 tapahtuu 17.-30.4. välisenä aikana. Uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa 1.5.

Ilmoittautuminen opetukseen on aina sitova.  Oppilaat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella myös kesken lukuvuoden.

Ilmoittautumismaksu opetukseen on 70 e, mitä ei korvata, jos ilmoittautuminen opetukseen peruuntuu. Ilmoittautumismaksu vähennetään lukukausimaksusta.

• Syksyn oppilaspaikka tulee peruuttaa 31.7. mennessä rehtorille sähköpostitse.
  • Kevään oppilaspaikka tulee peruuttaa 30.11. mennessä rehtorille sähköpostitse.
  • Oppilas on velvollinen korvaamaan koko lukukausimaksun, mikäli oppilaspaikan peruuttaminen tapahtuu näiden päivämäärien jälkeen.

Ilmoittautumislomake lapset ja nuoret

Ilmoittautumislomake aikuiset

Ilmoittautumislomake Steiner-koulun oppilaille

Jos ilmoittautumisessa tulee ongelmia, otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kiitos!

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käytetään koulun oppilasrekisteriä ja Ropo Capital-laskutuspalvelua varten. Henkilötietoja ei luovuteta koulun ulkopuoliseen käyttöön. Tietoturvaseloste